fbpx

Gossip: Fatin Nur Afifah, Pelakon Filem Tentang Bulan Cintakan Pengkid?

Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Selepas Erin Malek menjadi mangsa buah mulut peminat hiburan, kini giliran seorang lagi pelakon Tentang Bulan.

Fatin Nur Afifah telah menjadi bahan bualan di Forum Cari sejak beberapa hari lalu kerana turut menindik lidah & lebih menarik, bercinta dengan pengkid.

Jika anda tidak ingat atau kenal siapa Fatin Nur Afifah ini, beliau merupakan antara 5 watak utama dalam filem Tentang Bulan.

Memegang watak bernama Shahila yang berperangai tomboy ketika zaman kanak kanak, tidak kami sangka terbawa sehingga ke dunia nyata walaupun berbeza posisi.

Fatin Nur Afifah di’katakan kini sedang hangat bercinta dengan seorang pengkid bernama Puteri Sarah. Hubungan mereka menurut blog Fatin Nur Afifah ini sudah berusia setahun. Tahniah!

Lagi gambar kemesraaan bintang popular zaman kanak kanak ini bersama kekasih beliau selepas ini. Enjoice & don’t judge!