fbpx

Gossip: Adam Shah Syok Sendiri Dengan Penerbit Media Prima?

Who the hell is Adam Shah you ask? Beliau merupakan salah seorang pelakon yang mula hangat selepas membintangi drama bersiri Juvana.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Dalam drama tersebut, Adam Shah membawakan watak Ayam dan kini beliau juga sedang membintangi sebuah drama bersiri lain, Cinta Elysa bersama Fasha Sandha & Johan Asari.

Sudah kenal siapa Adam Shah? Okay sekarang bahagian gossip yang perlu anda baca.

Semalam ketika satu majlis yang berlangsung di Kuala Lumpur, kami sempat bertemu dengan beberapa orang kuat Media Prima dan dalam sembang ringan kami muncul’lah nama Adam Shah.

Menurut mereka, Adam Shah kini sebenarnya sedang angau atau syok sendiri dengan seorang penerbit untuk kandungan online Media Prima yang boleh tahan cantik di’mata kami.

Sumber turut memberitahu yang Adam Shah mula mengenakan syarat yang pelik pelik kepada penerbit ini walaupun belum ada apa apa ikatan waima kekasih pun antara mereka berdua.

Adam Shah di’katakan kurang senang dengan kehidupan penerbit tersebut yang agak freestyle dan sering menasihatkan gadis tersebut jika mengetahui ada aktiviti di’lakukan kurang berkenan di hati Adam Shah.

Penerbit itu juga di’khabarkan rimas dengan ‘teman lelaki’ tidak di’undang itu dan sekarang sudah malas melayan apa pun yang Adam Shah katakan kepada beliau.

Kami akan menghubungi Adam Shah apabila kami suka, seperti kami katakan, let’s play some games dan kami akan bawakan respons Adam Shah berkaitan gossip ini apabila perlu. TEEHEE!