Siapa je yang tak suka promosi? Kami pasti semua orang mesti suka bila ada promosi untuk barang branded kan, lagi-lagi geng perempuan lah. Hihi…


Hah sekarang ni anda dah boleh senyum sampai telinga dah sebabnya ada promosi hebat di Senheng/senQ sempena Ulangtahun Ke-20 PlusOne Members tau. Promosi ini dah pun bermula pada 1 Jun 2022 hingga 31 Ogos 2022 ini. Jadi jangan terlepas tau!

Anda kena tengok sebab apa anda patut grab peluang ini sempena Ulangtahun Ke-20 PlusOne Members. Bukan di satu dua outlet je, tapi di semua cawangan Senheng/senQ tau. Paling best, nak beli online pun boleh!


Ada lagi gais, ada baucar reward juga yang anda boleh redeem, pergh… Menguntungkan betul! Dah tak nak cakap banyak, anda tengok lah list yang kami bagi di bawah ni. Hehe…

Reward Baucar – Penebusan Mata Ganjaran* Nikmati Penjimatan

Ha inilah baucar reward yang anda boleh redeem. Pilih sahaja mana-mana jenama terkemuka yang anda inginkan dan tebusnya untuk lebih penjimatan! Ada Skechers, Poh Kong, Neutrovis, Chatime, Hush Puppies, dan banyak lagi! Jom ikuti langkah-langkah di bawah untuk dapatkan baucar reward ini:

1. TEBUS – Tebus baucar pilihan anda apabila anda ke cawangan Senheng/senQ! Anda hanya perlu pastikan PlusOne point anda adalah mencukupi untuk menebus baucar tersebut!
2. GANJARAN – Hadirkan diri ke cawangan fizikal atau layari laman web rasmi jenama tersebut untuk menggunakan baucar anda.


Anda juga boleh lihat baucar reward lain di bawah ni. Serius banyak betul!

Pulangan Tunai S-Coin sehingga 70%*

Selain itu, anda juga boleh dapat S-Coin Cashback sehingga 70%. Bukan sikit tu gais. Ianya sah di semua cawangan Senheng/senQ seluruh negara dan untuk laman web rasmi. Promosi ini eksklusif untuk ahli PlusOne sahaja.

Baucar Tunai RM25,000* Peraduan Review & Share

Untuk yang ini ada 3 langkah mudah yang anda boleh ikut. Good luck!

Untuk yang ini ada 3 langkah mudah yang anda boleh ikut. Good luck!
1. BELI – Anda beli produk yang anda mahu di cawangan Senheng/ senQ
2. REVIEW – Hantar review anda di Aplikasi Senheng dan jangan lupa untuk letak hashtag #SenhengKOC atau #senQKOC #P120Annivesary
3. SHARE – Jika review anda dipilih sebagai pemenang, anda akan diberi ganjaran baucar tunai yang menarik!

iPad Air 5, 10 x Hadiah Untuk Dimenangi* AEON Credit Easy Payment

Nak jadi salah seorang pemenang iPad Air 5? Haa…anda ikut langkah seperti di bawah ye:

1. BELI – Buat pembelian anda melalui AEON Credit Easy Payment dengan perbelanjaan minimum RM1,000 di cawangan Senheng dan senQ sahaja.
2. MUAT TURUN – Muat turun aplikasi Senheng/ senQ & isi borang e-peraduan
3. JAWAB – Jawab soalan mudah dan anda kini berpeluang untuk memenanginya!

Hadiah RM70,000 Untuk Dimenangi* Pemegang Kad Kredit Citibank

Untuk pemegang kad Citibank, ini untuk anda! Tengok list hadiah pun dah rasa wow, kalau jadi salah seorang pemenang ini rasanya melompat sampai ke langit, haha.

Hadiah Utama (7x)
– Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (8GB+128GB) berharga RM5,099

Hadiah Saguhati (10x)
– Dyson V12 Detect Slim Total Clean berharga RM3,599

Cara untuk masuk peraduan ini adalah:
1. BELI – Beli dari mana-mana cawangan atau dari laman web rasmi sepanjang tempoh kempen.
2. SWIPE – Gunakan Kad Citibank anda untuk perbelanjaan min RM3,500 dalam satu resit.
3. MENANG – Kemasukan adalah automatik sebaik sahaja anda memenuhi keperluan min perbelanjaan.

Rebat Segera RM50* PAYLATER Malaysia

Pasti ada di kalangan anda yang suka gunakan perkhidmatan Buy Now Pay Later. Nilah masanya untuk dapatkan lebih banyak penjimatan dengan PAYLATER! Hanya ikut tiga langkah mudah ini:

1. BELI – Buat pembelian dengan jumlah minimum RM500 dengan PAYLATER Malaysia di mana-mana cawangan Senheng/ senQ.
2. MUAT TURUN – Muat turun aplikasi PAYLATER Malaysia dan akses akaun anda.
3. TEBUS – Claim baucar anda dengan memasukkan kod baucar anda.

Jangan Ketinggalan!

Amacam gais? Rancak betul kan promosi dan ganjaran dari Senheng/senQ untuk Anniversary Ke-20 PlusOne kali ini. So anda jangan ketinggalan pula ye. Bermula sekarang sehingga 31 Ogos ni je tau. Ajaklah kawan-kawan atau famili anda ke Senheng/senQ terdekat.

Untuk info lanjut anda terus klik link DI SINI!

*Jualan dengan bersyarat. Untuk member PlusOne sahaja. Tertakluk kepada terma dan syarat