fbpx

Geng Minion Jom Terjah Sunway Putra Mall, Ada Suprise!

Omg! Demam kuning sedang melanda Sunway Putra Mall, ada yang belum terjah lagi ke? Rugi banyak kalau belum terjah Sunway Putra Mall. Kami percaya kalau korang jejak jer kaki di situ, ia akan jadi salah satu aktiviti hujung minggu korang yang paling have fun!

Bagi yang tak tahu, Minions: The Rise of Gru bakal ditayangkan di pawagam pada 30 Jun ini. Buat yang sentiasa dengan cartoon super duper cute ini, korang akan dibanjiri oleh geng-geng minion di ground floor bersempena dengan set filem baru minion.

Paling menarik, ada banyak Insta-worthy yang comes-comel untuk korang tangkap gambar dan hiasakan di frame Instagram korang. Kali tu, confirm dapat banyak like dan gambar korang akan bertambah comel dengan kehadiran si kuning ini.

Masa ni lah untuk korang selami dunia Minion dan rasai sendiri  keseronokkan 70’s dance floor, makmal Gru, zon latihan Kung Fu dan banyak lagi di ground floor  Sunway Putra Mall.

Jangan tak tahu, watak utama minion seperti Bob, Stuart, dan Kevin akan menghiasi kehadiran mereka di tengah-tengah concourse dalam bentuk Arca 3D untuk korang mengambil gambar seisi keluarga.

Pada masa yang sama, korang juga boleh singgah gerai barangan Toy World yang menjual barangan eksklusif Minions: The Rise of Gru dan menonton treler filem pada skrin LED gergasi yang terletak di belakang 3 sahabat lucu ini. Memang betul-betul meriah kali tu!

Aktiviti Hujung Minggu Pun Ada

Pada hujung minggu, anak-anak korang boleh menyertai aktiviti hands-on seperti aktiviti Zon Kreatif Minions dan Bengkel Pet Rock. Selain itu, Kelab Putra Junior (kanak-kanak berumur 4-12 tahun) dan ahli Autsome (individu autisme) akan dijemput ke Little Minions Party yang eksklusif.

Jangan lupa dapatkan Minion Edisi Terhad: The Rise of Gru Merchandise secara percuma!

Bengkel Pet Rock
Setiap Sabtu, Ahad dan Cuti Umum dari 24 Julai sehingga 11 Julai. Bermula jam 3 petang dan 6 petang.

Little Minions Party*
25 hb Jun, 2 hb Julai dan 9 Julai (Sabtu), bermula jam 10 pagi-11 pagi. Jangan lupa buat pendaftaran dulu okey!

*Eksklusif kepada ahli Putra Junior Club dan Autsome.

Selain itu, korang juga boleh redeem secara eksklusif apabila korang membeli-belah! Belanja RM150 atau RM100* di ground floor Sunway Putra Malldalam dua (2) resit untuk menebus Edisi Terhad Minion: The Rise of Gru Bum Bag. Selagi stok masih ada!

Jadi apa tunggu lagi geng-geng minion, jangan lepaskan peluang untuk merakam tetik demam si kuning ni bersama keluar sepanjang 24 sehingga 11 Julai ini. Ini masa untuk tangkap gambar banyak-banyak  bersama minion. Jangan lupa pakai baju kuning okey!

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen Minions Sunway Putra Mall: The Rise of Gru, layari laman rasmi ini.