fbpx

Gambar: Zakiah Anas Selamat Diijabkabul Dengan Jejaka Pilihan Hari Ini

Tiada angin, tiada ribut yang sebenarnya tidak perlu — Zakiah Anas telah selamat bergelar isteri kepada jejaka pilihan beliau.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Berita awal tentang pernikahan Zakiah Anas dan pasangan ini di'sampaikan oleh Mazidul Akmal Sidik menerusi blog beliau & majlis pernikahan mereka sudah pun berlangsung.

how to get your ex back

trong>UPDATE-1: Menurut laporan Mazidul Akmal Sidik, pernikahan pasangan ini telah pun berlangsung Masjid Kota Damansara, Selangor yang bermula sekitar 11.00 pagi hari ini.

Suami Zakiah Anas bernama Raja Shahrul Azmi Raja Sahar,42 dan pasangan ini sah bergelar suami isteri dengan hanya sekali lafaz dengan mas kahwin RM13,500 tepat 11.35 pagi.

Tahniah buat Zakiah Anas dan pasangan, kami akan kemaskini maklumat terbaru berkaitan pasangan ini sejurus kami terima untuk para peminat semua. Stay tuned!

zp8497586rq