fbpx

Gambar: Sessi Bedah Siasat Michael Jackson Didedahkan Di Mahkamah

Kalau anda peminat setia Michael Jackson, pasti anda tahu sekarang sedang berlangsungnya perbicaraan kes dakwaan membunuh ke atas doktor peribadi ikon ini, Conrad Murray.

Conrad Murray di’dakwan dengan tidak sengaja menyebabkan kematian Michael Jackson sekitar Jun 2009 yang lalu dengan membekalkan ubat secara berlebihan.

Dalam kenyataan membela pertama peguam Conrad Murray, Ed Chernoff memberitahu juri yang Michael Jackson sendiri mengambil dos propofol dan ubat penenang lorazepam secara berlebihan yang menyebabkan kematian bintang tersebut.

Namun seorang doktor yang melakukan bedah siasat ke’atas mendiang Michael Jackson berkata adalah sesuatu yang mustahil untuk penyanyi itu menyuntik sendiri dos propofol ke’dalam badan.

Doktor itu percaya, untuk Michael Jackson berbuat demikian, beliau perlu bangun dan sedar sedangkan dalam kenyataan kejadian sebelum ini, Michael Jackson sudah tidak sedarkan diri apabila Conrad Murray meninggalkan’nya untuk 2 minit.

Ketika memberi keterangan kepada juri di mahkamah, doktor ini menunjukkan gambar sekitar bedah siasat Michael Jackon yang berlangsung & di’siarkan secara eksklusif di’beberapa stesen televisyen.

Gambar oleh International Business Times & tips dari Obefiend. Anda ada tips menarik untuk kami? E-mail [email protected] atau Twiter kami @rotikaya