fbpx

Gambar: Para Selebriti Hadir Ke Rumah Terbuka Gempak Raya Astro

Malam tadi, berlangsungnya majlis rumah terbuka terakhir untuk kami hadiri tahun 2011 ini.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Rumah Terbuka Gempak Raya Astro berlangsung di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur dan di’hadiri oleh puluhan selebriti yang memeriahkan majlis.

Majlis penutup Aidilfitri ini bukan sahaja menjadi rumah terbuka, tetapi turut di’rakamkan sebagai rancangan Gempak Raya yang masih belum di’pastikan tarikh tayangan.

Kami berkesempatan untuk bertemu dengan beberapa selebriti masa kini untuk mendapatkan cerita terbaru buat anda semua, tetapi anda perlu bersabar.

Jika ada selebriti popular yang anda harapkan ada gambar’nya dalam entri ini tetapi tiada, pasti akan ada cerita menarik mengiringi gambar khas mereka nanti.

Sebagai entri ringan malam ini, kami sajikan gambar sebahagian selebriti yang hadir ke Rumah Terbuka Gempak Raya Astro malam tadi sebagai tatapan anda sebelum tidur. Enjoice