fbpx

(Gambar) Nora Danish Masih Aktif Jam 3 Pagi Bersama Rakan Lelaki

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Apabila Fasha Sandha menulis melalui Twitter yang Nora Danish tidak kurang ligat’nya apabila bersosial, kami semacam kurang percaya dek kerana status beliau sebagai seorang ibu tunggal.

Mana mungkin ibu tunggal yang sibuk bekerja mencari rezeki buat anak tersayang ada masa untuk bersosial & keluar sehingga lewat pagi.

Seorang peminat hiburan menghantar gambar yang menunjukkan Nora Danish sedang bersiap untuk beredar dari sebuah restoran di Kuala Lumpur.

Menurut maklumat, gambar ini di’rakamkan sekitar jam 3 pagi & satu insiden di’mana salah seorang rakan wanita Nora Danish muntah menyebabkan peminat hiburan ini perasan akan kelibat beliau.

Selain Nora Danish, terdapat 2 orang lagi wanita bersama beliau dan bilangan lelaki yang tidak dapat di’pastikan — tetapi cukup ramai.

Penampilan Nora Danish memakai skirt pendek mendatangkan andaian yang beliau baru pulang dari salah sebuah club atau pub berhampiran kawasan tersebut.

Dalam ‘rombongan tengah malam’ Nora Danish & rakan-rakan ini, pengirim memberitahu yang terdapat sebuah kereta sport mewah Lamborghini Gallardo mengiringi mereka yang entah milik siapa.