Gambar: Darling Nasihat Terus Berkawan, Aliff Aziz Rancang Kahwin DisemberMelihat kemesraan pasangan ini ketika menghadiri majlis rumah terbuka Aidilfitri anjuran stesyen radio ERA fm, memang sudah sampai masa mereka berkahwin.

Namun Aliff Aziz yang di’temui berkata perkahwinan bukan satu perkara remeh temeh & boleh di’buat main main — segalanya perlu di’sediakan secukupnya.


Menjawab gossip yang mengatakan beliau akan nikahi Anne Ngasri hujung tahun ini, Aliff Aziz berkata masih tiada sebarang tarikh di’tetapkan sehingga ke hari ini.

“Tetapi, saya memohon orang ramai untuk mendoakan yang baik baik untuk hubungan ini supaya boleh pergi ke satu tahap seterusnya seperti kami impikan,” ujar Aliff Aziz.

Kakak Anne Ngasri, Darling Ngasri berkata kepada mStar Online yang beliau berpendapat yang adik beliau dan Aliff Aziz lebih sesuai untuk terus bersahabat dan saling mengenali.


“Saya sebagai seorang kakak melihat hubungan mereka lebih sesuai sebagai sahabat dan tidak lebih daripada itu dan adalah lebih baik mereka memberi fokus kepada kerjaya sendiri”