Perkongsian penyampai radio, Fizi Ali menjadi perhatian ramai apabila meluahkan kemarahannya di Insta Story sebentar tadi.

Menerusi perkongsian itu, Fizi yang berang terhadap bekas isterinya, pelakon Shakilla Khoriri yang semakin hari makin melampau.


BACA: Fizi Ali Akui Sedang Mengenali Seseorang, Enggan Kenang Kisah Lalu

Menurut Fizi, selama ini dia menjaga aib bekas isterinya itu memandangkan wanita itu merupakan ibu kepada anaknya, namun sabarnya ada batasnya.


“Aku hormat sebelum ni sebab kau tu mak kepada anak aku dan kita pernah bersama. Aku tak nak buka mulut sebab aku nak jaga aib kau. Kau dah makin lama makin melampau. Sabar ada tahapnya…. Aku rasa makin lama makin nipis ni,” tulisnya.

Fizi turut mendakwa hidupnya sudah musnah disebabkan bekas isterinya itu namun tidak didedahkan apa yang pelakon itu telah dilakukan kepada dirinya.

“Hidup aku dah jahanam sekarang aku hilang semua benda.… Semua sebab kau! kau tak sedar lagi ke hah? Sekarang kau saja nak cari pasal lagi dengan aku,” tulisnya.

Terdahulu, Fizi dan Shakilla mendirikan rumah tangga pada Februari 2018 namun bercerai selepas tiga tahun. Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Ameena Sofia.