Seronok juga kadangkala melihat peminat hiburan Malaysia melatah dengan sekecil kecil perkara — seperti fesyen rambut baru penyanyi Fazley Yaakob.

Malam tadi, Fazley Yaakob bersama ibu'nya di'jemput ke siaran langsung program televisyen bertajuk Semanis Kurma untuk berkongsi kisah hubungan baik mereka berdua sebagai ibu & anak.

Selain peminat hiburan yang tersentuh dengan betapa akrab'nya hubungan mereka berdua, ada peminat lain yang cuba mempertikaikan fesyen rambut terkini Fazley Yaakob.

Sebuah forum hiburan terkenal Malaysia kini di'hujani dengan pelbagai komen dari yang menyokong sehinggalah yang tidak bersetuju dengan gaya rambut ala Reshmonu ini.

BONUS: Gambar fesyen rambut Fazley Yaakob dari Facebook rasmi beliau. Banyak lagi gambar di'sana untuk anda lihat & berikan komen.

Ketika artikel ringkas ini di'tulis pun, Fazley Yaakob masih mesra melayan peminat yang menegur fesyen rambut berani beliau di Twitter. Awesome celebrity is awesome.

Menurut maklumat terhad yang kami terima, fesyen rambut yang di'kenakan oleh Fazley Yaakob ini hanya bersifat sementara dan jika anda mahu lihat lebih dekat, hadirkan diri ke #OctTwtFest Sabtu ini di Shah Alam.

Fazley Yaakob akan membuat persembahan khas untuk para hadirin dan dengar'nya beliau akan mendendangkan sebuah lagu baru yang pertama kali di'perdengarkan ke

ada umum. Jom!

zp8497586rq