Jika imbas kembali pergolakkan rumah tangga Elly Mazlein suatu ketika dulu yang turut mengaitkan Faye Kusairi sebagai orang ketiga, ramai yang tidak menyenangi berita pernikahannya tempoh hari dengan bekas suami Elly, Azmi Hatta. Biarpun menyedari hakikat itu, Faye tetap memohon doa dari peminat untuk rumah tangganya.

BACA: Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi, Azmi Hatta


“Suami berpesan doakanlah yang baik-baik untuk kami sekeluarga dan terima kasih. Pada masa yang sama saya sebagai isteri akan bekerja seperti biasa. Manakala tentang batas ketika berlakon suami saya ada pesan juga seperti mana suami lain pesan kepada isterinya”

“Mengenai bulan madu tu kami memang tak ada perancangan lagi sebab suami pun sibuk dengan kerja untuk drama yang akan keluar pada bulan Ramadan nanti. Dan saya pun sibuk dengan persiapan untuk berlumba juga,” jelasnya kepada portal Media Hiburan.

Terdahulu, Faye yang sebelum ini menafikan akan bernikah dengan Azmi dalam masa terdekat ini tiba-tiba memuat naik beberapa gambar pernikahannya di laman sosial. Lebih mengejutkan lagi apabila berita pernikahannya itu dirahsiakan dari semua orang.

Apapun akhirnya mereka telah selamat disatukan dan semoga dengan perkahwinan yang dibina ini akan kekal hendakNya. Apa sekalipun yang terjadi di masa lalu, buang yang keruh ambil yang jernih. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka. (rtky/w)