Jika sebelum ini kisah percintaan Neelofa dan juga Fattah Amin sentiasa menghiasi laman media sosial tanah air dan diikuti pula dengan seorang wanita VIP, kini pelakon lelaki berkenaan naik rimas dengan gosip cinta yang asyik terpalit dengannya.

BACA: Fattah Amin Rapat Dengan Wanita VIP?


“Saya sudah rimas dikaitkan dengan isu wanita dan cinta. Saya berharap peminat tidak mudah percaya dengan gosip seperti ini. Mungkin isu ini timbul kerana saya belum ada teman istimewa”

“Segala pujian dan komen negatif, saya ambil pendekatan positif. Banyak perkara yang perlu saya fikir untuk melangkah lebih jauh, jadi hal kontroversi itu saya letakkan di tepi. Apa yang penting ketika ini, saya berusaha meningkatkan mutu lakonan,” katanya kepada ruangan B*Pop Berita Harian.

Namun inilah lumrah kehidupan bergelar selebriti. Pelakon-pelakon senior pastinya pernah juga mengalami fasa sebegini sebelum terus mengukuhkan nama di bidang seni. Selagi laku, selagi itu akan ada cerita. Gunakanlah masa popular sebaiknya demi masa depan yang terjamin. (rtky/s)