fbpx

Fasha Sandha Keliru Ucapan Tahniah Bekas Suami

Tidak mengiyakan, juga tidak menidakkan tindakan bekas suami, Jejai mengucapkan tahniah di Instastory, namun Fasha Sandha meminta masa kerana masih belum bersedia untuk berkongsi perancangan beliau dan kekasih.

BACA: “Jaga Anak Kau Sudah, Ni Anak Yang Keluar Dari Perut Aku”

“Saya tak pasti apakah tujuan Rizal Ashram melakukan perkara itu. Setakat (hari) ini, saya dan Aidil masih berkawan rapat. Saya belum bersedia untuk berkongsi mengenai sebarang perancangan saya dan Aidil untuk masa depan”

“Ini kerana saya tidak pasti apa akan jadi pada esok hari. Insya-Allah apabila tiba masa dan harinya nanti saya pasti berkongsi dengan peminat. Setakat ini, saya tidak mahu berkongsi kerana masanya belum tiba,” jelasnya.

Ucapan ringkas Jejai itu telah menimbulkan spekulasi di kalangan peminat yang menyangka Fasha bakal melangsungkan majlis pertunangan atau perkahwinan bersama Aidil Aziz dalam masa terdekat.

Bagaimanapun Fasha yang kini sibuk menjalani pengambaran meminta peminat berhenti membuat andaian dulu dan menunggu kenyataan rasmi daripada pihak mereka. Jika benar andaian peminat, tahniah diucapkan buat Fasha! (rtky/w)