fbpx

Farid Kamil: Maafkanlah Diana Danielle, Itu Perkara Biasa

“Saya berharap perkara tersebut dapat dimaafkan. Maafkanlah dia dengan tindakannya yang melampirkan status sebegitu rupa. Sebenarnya itu adalah isu biasa“, itu kata pelakon Farid Kamil ketika ditemui pada majlis pelancaran ‘Lagenda Budak Setan 3‘ diRedbox Sogo, petang tadi.

Farid Kamil berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai isu isterinya Diana Danielle yang dikatakan tidak berpuas hati ekoran satu tindakan Nora memuat naik gambar untuk promosi filem terbaru Pengantin Malam.

Menerusi nota dalam Instagram miliknya, Diana mempersoalkan kenapa dalam banyak banyak gambar untuk promosi filem tersebut yang ada tetapi gambar Nora Danish memegang tangan suaminya juga yang dimuat naik ke laman sosial.

BACA: Diana Danielle Luah Rasa Cemburu Dengan Nora Danish Di Instagram

“Banyak lagi gambar yang lebih elok boleh di’upload untuk promosi filem kamu, gambar pegang tangan suami saya juga nak dikongsi. Oh faham, mungkin itu akan membuat orang teruja untuk tengok filem kamu. Hati of hati, sabarlah,” luah Diana di dalam Instagramnya.

Tindakan Diana itu mendapat reaksi peminat. Ada yang melabelkan Diana sebagai cemburu buta kerana dia juga merupakan seorang pelakon, dan sudah tentu memahami keadaan tersebut. Dalam pada itu Farid mengakui terkejut sebaik mengetahui tindakan Diana namun dia telah memaafkan isterinya itu.

“Saya maafkan dia. Saya rasa setiap wanita perlu ada sikit rasa cemburu tapi hal ini tidak pernah menjadi masalah besar. Selama 11 tahun saya dalam industri dan itu sebahagian daripada tugasan saya sebagai pelakon. Isu ini tidak menjejaskan nama baik saya sebagai pelakon pada masa akan datang,” tambah Farid Kamil lagi.

Farid Kamil turut berkata yang dia ada berbincang dengan Diana berkenaan hal itu. Malah kata Farid pihak pengurusannya juga telah dapat menangani isu itu dengan baik.

“Kami boleh dikatakan masih baru dalam alam perkahwinan. Jadi hal sebegini merupakan satu lagi perkara baru dalam hidup kami. Pihak pengurusan saya telah menguruskan isu ini dengan baik,” ujarnya yang turut mengesahkan hubungan Nora dan isterinya memang tidak mempunyai apa-apa masalah. Baguslah begitu, bergaduh bukan boleh bawa ke mana mana. (rtky/fr)