Farahdhiya Elak Untuk Bercinta Dengan Suami Orang
Mengakui pernah mengenali beberapa lelaki yang berstatus suami, namin penyanyi dan pelakon Farahdhiya menjelaskan bahawa dia memilih untuk tidak bercinta dengan suami orang. Malah perkara tersebut merupakan perkara utama yang perlu diketahuinya jika berkawan.
BACA: Faradhiya Idam Lelaki Gigi Cantik, Kaki Gym
“Kalau tanya mana-mana perempuan pun, sudah tentu pilihan utama adalah seseorang yang masih single dan duda pun tidak ada masalah. Sekarang ini nak kenal orang pun kena tanya dulu sama ada dia single atau sudah berkahwin”
“Sekejap lagi kalau keluar tiba- tiba suami orang dah cakap pula Farahdhiya rampas laki orang. Kadang-kadang lelaki ini sudah pun dia cakap tidak,” katanya kepada Rotikaya.
Tambahnya lagi, lelaki pilihannya bukanlah semestinya seseorang itu kaya tetapi memadailah untuk menyaranya serta keluarga. Selain itu, perlulah bersikap matang.
“Bagi saya biarlah orang itu boleh menyara saya, kalau saya tak bekerja pun dia boleh sara juga. Saya tak cakap awak kena bagi saya sebuah banglo, Ferrari dan Lamborghini.
“Kalau umur pula saya pilih seseorang yang matang dan bukanlah lelaki yang berpangkat bapa atau lelaki orang, itu semua minta jauh. Kalau dapat umur lingkungan saya yang masih single pun lagi bagus. Sebab bapa saya pernah cakap jangan pilih orang yang terlampau berumur sangat nanti hidup dengan dia berapa tahun saja,” katanya sambil berseloroh.
Sementara itu, Faradhiya juga turut berkongsi bahawa sebelum ini ada beberapa lelaki yang mengenalinya bersikap kebudak budakan kerana walaupun baru sahaja keluar bersama sudah mula untuk mengawal gerak gerinya. (rtky/h)
Adoi ai….cerita pasal faradhiya pulak!!!!!!!apelah kisah si faye tu….dh 4 hari jd isteri…..
baguss
awtujuu
betull
itu la yang sebaiknya.. Saya doakan bertemu dengan jodoh yang baik.. wanita yang baik untuk lelaki yang baik
bagus mindset gini
Dia ni cantik berbakat nyanyi, berlakon. Tp bagus kurg kontroversi ngan laki. Saya doakan ditemukan jodoh yg trbaik. Insya Allah ada tu
muka plastic macam tembikai!!!! next week dengaq cerita saya kahwin somi orang dah jodoh..balarena… mangkuk
Kak nam oi hg mnt sguh kat faye noo.. siap hitung plk org tu dah 4 hari jd isteri… I tgok mne² komen pon nma u msti ada n komen nya psal azmi n faye tu… xhbis²…
Kak Nam bini no 4..si Azmi tu.
sedara mara faye la ni. muka faye ni mcm sentiasa sebek cam nk nangis
utk pengetahuan kak nam…faye kesyngan awk tu tgh sakit kangkang dikerjakan oleh suaminya selama 4 hari…puas hati ?? dasar goblok..sikit2 faye faye faye
Faradhiya rajin masak.insya allah kami doakan bertemu single sesama single. Xguna amik yang org punya. Kalo single sampai tua pon insya allah di janjikan bidadara di sana.ameen. semoga faradhiya di rahmati allah.
kadangkala apa yg kita mahu tidak di beri Nya sebab yg maha esa lebih mengetahui siapa yg lebih menetapi ciri2 jodoh kita. Kira nya ni berlaku, kena berserah aje.
great .. hope kak dhiya dpt btemu jodoh yg akak idamkn .. amin .. btw makin cantik jak dhiya ni
Kalau dah jodoh x ke mana! Insyallah kalau kita pandai jaga diri x menggatal dgn laki org x berlaku hal rampas suami org!
Hahaha..dh tua.dh memilih sgt la