fbpx

Emma Ma’embong Dan Zizan Razak Bercuti Sama Ke US?

Kosong dunia hiburan kita awal awal tahun begini dek semua selebriti pergi bercuti ke luar negara. Habiskan baki hujung tahun mungkin, heh. Dan, yang terbaru pasangan Zizan Razak dan Emma Ma’embong khabarnya kini berada di Amerika Syarikat.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Melalui kiriman di akaun Instagram mereka berdua, Zizan Razak & juga Emma Ma’embong masing masing berkongsikan beberapa keping foto mereka secara berasingan di San Francisco dan kini sudah bergerak ke Las Vegas pula.

BACA: Emma Maembong Sendiri Tak Pasti Apa Status Hubungan Dengan Zizan Razak

Tetapi, jelas dan nyata mereka tidak pergi hanya berdua dan percutian mereka ke Amerika Syarikat ini turut disertai rakan artis Kaka Azraff dan beberapa orang pegawai dari Wirefame Entertainment.

Kami tertarik juga dengan video yang dikirimkan Zizan Razak ini yang menunjukkan bakat beliau menari — secara random dan di tempat awam. #swag (rtky/m)