Sejak kebelakangan ini tular spekulasi mengenai pelakon dan pengacara Elly Mazlein dikatakan sudah berbadan dua. Bagaimanapun, Elly akhirnya mengesahkan dia kini hamil anak kedua.

Berkongsikan berita gembira di Instagram lewat malam tadi, Elly meluahkan rasa syukur bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi.

BACA: Video Elly Mazlein Nampak Baby Bump, Peminat Ucap Tahniah

“Syukur Alhamdulillah.. InsyaAllah tak lama lagi akan hadir Nyawa kecil dalam keluarga kami.

“Atok akan dapat cucu lagi.. Papa akan dapat seorang lagi anak manja dan Kakak Manja akan dapat Adik. Hanya mendoakan Baby sihat dan dipermudahkan,” tulisnya.

Bagaimanapun, menerusi perkongsian itu Elly tidak berkongsikan usia kandungannya. Dalam pada itu, Elly turut mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mendoakan kesejahteraannya dan anak dalam kandungan.

“Terima kasih di atas Doa, wahai kesayangan semua. Terima kasih sentiasa bersama saya dari saat getir hingga Saat Pelangi kebahagian datang menerpa. Doa saya,agar Allah permudahkan urusan anda semua,” tulisnya lagi.

Ini merupakan cahaya mata pertama hasil perkahwinan kedua dengan pasangan, Muhammad Azlan Che Nuh manakala Sefhia adalah cahaya mata dari perkahwinan pertamanya dengan bekas suami, Azmi Hatta.