Ingat lagi minggu lepas kami katakan yang akan ada kisah besar untuk kami kongsikan minggu ini? Inilah dia. Lambat kerana masalah teknikal.

Minggu lalu, kami menerima e-mail daripada satu sumber yang rapat dalam industri hiburan mengatakan ini adalah bukti sahih tentang gossip Fauzi Nawawi selama ini.


Lima keping screenshot Blackberry Messenger (BBM) di’sertakan untuk menyakinkan dakwaan beliau itu — Fauzi Nawawi ada menyimpan kekasih lain di’luar.

Berdebar juga kami membaca lampiran yang di’sertakan yang antara lain mendakwa Fauzi Nawawi ada menyebut tentang niat berkahwin lain kepada kekasih gelap beliau menerusi BBM.

Apa yang kami faham, antara sebab kenapa Fauzi Nawawi ingin berbuat demikian adalah kerana isteri beliau, Lisdawati yang lebih pentingkan ibu & adik beradik sendiri berbanding suami.


Kami berjaya menemui beberapa orang dalam industri untuk mengesahkan identiti BBM Fauzi Nawawi dan 99% bersetuju ini memang akaun BBM milik pelakon terkenal itu.

Screenshot di’atas di’katakan di’ambil ketika Fauzi Nawawi cuba untuk keluar rumah bertemu dengan kekasih gelap beliau tetapi tiba tiba saudara mara datang ke rumah untuk berkunjung — di hari raya Aidiladha.