fbpx

Dua Tahun Hilangkan Diri & Anita Sarawak Kini Bertudung Di Texas, AS?

Sangat lama sebenarnya kita semua tidak mendengar kisah tentang selebriti yang terkenal kepetahan bercakap dan suara lantang beliau ketika menyanyi.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Sedar atau tidak, sebenarnya sudah hampir dua tahun Anita Sarawak menghilangkan diri dari dunia seni hiburan Malaysia dan sehingga kini lokasi beliau masih tidak di’ketahui.

Namun laporan Berita Harian hari ini seakan memberi gambaran yang Anita Sarawak kini kembali menetap di Amerika Syarikat & khabarnya sudah pun berhijrah.

Anita Sarawak di’lihat oleh beberapa orang peminat memakai jubah & bertudung ketika berada di sebuah pusat membeli belah di Texas, Amerika Syarikat baru baru ini.

Laporan akhbar itu turut menyebut yang Anita Sarawak di’lihat berjalan seorang diri tanpa di’temani oleh suami’nya Mahathir Abdullah yang mungkin bekerja ketika itu.

Peminat yang terserempak dengan Anita Sarawak sempat memanggil nama penyanyi itu & selebriti itu sempat menoleh sebelum di’katakan bergegas meninggalkan tempat berkenaan.

Apa cerita?