fbpx

DSV Kecewa Azwan Ali Bakar Perfume, Hina Arwah Anak

Sebut saja nama Azwan Ali pasti ramai tahu selebriti itu sinonim dengan dirinya yang sangat lantang bersuara. Baru-baru ini, pelakon dan pengacara yang menggelarkan dirinya sebagai Diva itu sekali lagi mencetuskan kontroversi.

Namun kali ini membabitkan usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida apabila Azwan memuat naik video di akaun Twitternya menghina cara kematian orang anak usahawan tersebut serta membakar minyak wangi pemberian Vida.

BACA: DSV Sedih Anak Dituduh Minum Darah Kambing Hitam

Vida meluahkan rasa kecewa dan terkilan dengan tindakan Azwan Ali itu yang sangat melampaui batas dan menyinggung perasaannya. Malah, Vida turut sedih apabila kematian anaknya dalam tragedi kebakaran tujuh tahun lalu memperkotak-katikkan.

https://www.instagram.com/tv/B8Ayx00g08V/?utm_source=ig_embed

Dalam pada itu, DSV turut tersinggung dengan Azwan yang menyentuh soal peribadinya yang telah beberapa kali gagal dalam rumah tangga.

Difahamkan, Azwan berbuat demikian akibat tidak berpuas hati dan mendakwa Vida tidak membayarnya setelah membuat kemunculan di sebuah acara yang dianjurkan usahawan itu.

Bagaimanapun, memetik laporan mStar Online, Vida berkata tiada timbul isu bayaran terhadap Azwan dalam acara tersebut kerana dia menghubungi Azwan untuk bertanyakan sama ada dia ada masa hadir beri kejutan untuk anak lelakinya, Kacak.

Kata Vida lagi, untuk buat kejutan tersebut dia sudah memaklumkan kepada Azwan bahawa tiada bayaran dan hanya diberikan perfume dan tudung sebagai token. Ujarnya lagi, Azwan suka menerima barangan tersebut tetapi kemudiannya lain pula yang jadi.