Melihatkan kejayaan single pertama bekas, usahawan sensasi, Ahmad Iqbal Zulkifli, ramai netizen meminta jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida untuk membalas semula lagu yang ditujukan oleh bekas kekasihnya itu.

Tidak mahu lagi terbabit dalam industri muzik, Vida berkata anak perempuannya, Cik B yang akan membalas lagu Iqbal itu yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

BACA: DSV Tak Sanggup Tengok MV Lagu Iqbal Sampai Habis

“Cik B tengah buat lagu, akan datang dia balas… saya tak nak masuk gelanggang dah sebab kita dah international level, bagi Cik B dulu la.

“Saya hantar dia je, saya tengok belakang tabir sahaja. Semua Cik B buat, dia tengah tulis lagu dan akan dilancarkan secepat mungkin… luar biasa!

“Semestinya lagu tentang DSV la… kisah DSV yang gersang. Gersang tu secara umum, siapa nak tahu kena subscribe YouTube Cik B,” katanya.

Terdahulu, Vida mengakui tidak sanggup menonton muzik video Iqbal itu sampai habis serta menyifatkan bekas kekasihnya itu seorang yang gilakan populariti.