fbpx

Dituduh Kaki Sondol, Fiza Halim Buat Laporan Polis

Baru-baru ini kecoh di laman Twitter apabila seorang wanita dikatakan bekas adik ipar Fiza Halim menuduh pelakon itu kaki sondol dan mata duitan serta mendedahkan satu demi satu cerita.

Selepas empat hari berdiam diri, Faza berkata dia terpaksa mengunci mulut selepas dinasihatkan oleh polis supaya tidak membalas atau menjawab apa-apa pertanyaan.

BACA: Bekas Adik Ipar Tuduh Fiza Halim Kaki Sondol, Mata Duitan?

“Apa yang boleh saya beritahu di sini, selama empat hari saya berdiam diri tak nak ulas apa-apa sebab pihak polis arahkan supaya tidak membalas atau menjawab apa-apa pertanyaan.

“Hal ini kerana segala kiriman mesej dan komen yang saya dapat selama empat hari ini telah dipantau oleh SKMM dan polis. Semua masih lagi dalam siasatan. Akaun saya ini pun dah dirujuk ke bahagian yang berwajib,” tulisnya.

Kata Fiza lagi, semua mesej dan komen bebaur hinaan yang diterimanya selama empat hari lalu sudah pun sampai ke tangan SKMM untuk disiasat oleh pihak polis.

“Jadi bersiap sedialah ya semua yang pernah hantar mesej dan komen kepada saya. Akan disoal siasat. Tak mahu cakap banyak, kita tunggu dan lihat saja,” katanya.

Terdahulu, wanita dikenali sebagai Afrina, dia mendakwa Fiza homewrecker dan penyondol apabila mendedahkan pelakon itu menjalin cinta dengan abangnya, Aizat ketika itu masih suami orang dan nikah secara senyap.