fbpx

Dijangka Bersalin Pada Akhir Julai, Scha Al-Yahya Anjurkan Baby Shower

Dengar cerita suami Scha Al-Yahya, Awal Ashaari berang apabila ada pengikut beliau di Instagram tinggalkan komen negatif terhadap kandungan isterinya itu sehingga mengambil tindakan untuk dedahkan wajah individu tersebut sebagai pengajaran. Hmm, padan muka.

BACA: Awal Ashaari Berang Individu Komen Negatif Di Instagram (ext.)

Baru baru ini, Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari telah menganjurkan majlis baby shower atau dalam budaya Melayu dipanggil sebagai upacara lenggang perut bersempena usia kandungan yang kini sudah masuk lebih tujuh bulan. Betulkan kami jika salah.

Scha Al-Yahya dijangka bersalin sekitar akhir Julai nanti.

Tidak pasti di mana lokasi baby shower pasangan ini diadakan namun ianya dimeriahkan dengan kehadiran para selebriti yang rapat dengan mereka selain rakan rakan lain. Turut kelihatan di lokasi adalah krew penggambaran yang kami kira ditugaskan merakamkan kemeriahan majlis.

Tidak sabar rasanya untuk melihat bayi pertama pasangan Awal Ashaari & Scha Al-Yahya ini dan pastinya comel dan sihat seperti ibu bapanya. Gambar disekitar majlis baby shower Scha Al-Yahya untuk tatapan anda selepas ini. Enjoice! (rtky/m)