fbpx

Didekati Lelaki, Fasha Sandha Belum Sedia Kahwin Lagi

Memegang status ibu tunggal, ternyata membuatkan Fasha Sandha kini didekati beberapa lelaki namun bagi pelakon wanita ini, dia belum terbuka hati untuk mencari teman sehidup semati selepas penceraiannya dengan bekas suami, Jejai.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

BACA: Fasha Sandha Tiada Niat Menggoda Melalui Selfie

“Bukan mudah untuk cari pengganti pada ketika ini saya hanya mahu fokus kepada anak-anak yang sedang membesar sahaja kerana itu lebih penting. Ada beberapa lelaki yang cuba ingin berkawan dan saya selesa untuk berkawan sahaja dengan mereka,” katanya kepada mStar Online.

Selain itu, Fasha juga dalam masa yang sama mahu memberikan perhatian sepenuhnya kepada kerjaya dahulu buat masa ini selain tidak mahu melepaskan peluang melihat anak-anaknya membesar di depan mata.

“Alhamdulillah mereka jarang sakit dan seperti tahu ibunya sedang bekerja. Mereka juga tidak ada bertanya tentang bapanya, mungkin mereka lebih dekat dengan saya sejak kecil,” katanya. (rtky/s)