fbpx

Datuk Siti Nurhaliza Wanita Ketiga Terkaya Di Malaysia

Pernah menerima lebih 200 anugerah tempatan di dalam industri hiburan dan juga dinamakan antara dua jutawan dalam bidang hiburan di Asia Tenggara, savemoney.com mencatatkan Siti Nurhaliza sebagai wanita ketiga terkaya di Malaysia dengan anggaran aset sebanyak RM 50 juta.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Datuk Siti Nurhaliza Comel Sebagai Ketua Pengawas Bersama Peminat

Memulakan karier beliau seawal umur 16 tahun di dalam bidang hiburan dan juga berjaya memenangi ratusan anugerah tempatan ternyata merupakan kayu pengukur kepada kejayaan Datuk Siti sehingga kini.

Tambahan pula dengan kejayaan produk SimplySiti, pada pandangan kami jumlah yang dinyatakan tersebut bukanlah suatu jumlah yang sukar untuk dicapai oleh beliau.

Selain Datuk Siti, Datuk Nicol Ann David menduduki tangga kelima dengan aset yang dianggarkan bernilai RM1.4 juta hasil kemenangan dan kejayaan dalam kejohanan sebagai pemain skuasy nombor satu dunia. (rtky/syfq)