fbpx

Dakwaan Rogol Teman Wanita — Polis Tahan Reman Penyanyi Muda Dua Hari

Gambar: Anggota polis mengiringi suspek (dua dari kanan) selepas prosiding mendapatkan perintah reman di Mahkamah Sesyen Ampang Jaya semalam.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Sehingga hari ini, para peminat dunia hiburan masih berteka teki akan identiti selebriti yang di’dakwa merogol teman wanita sendiri sehingga tertangkap oleh pihak polis selepas menerima aduan.

Menerusi satu laporan Kosmo! hari ini, akhbar tersebut ada menyiarkan sekeping gambar yang mungkin boleh membantu anda semua yang ingin mengenalpasti penyanyi muda ini.

Perkembangan terbaru menyebut pihak polis telah mendapatkan perintah mahkamah untuk menahan reman juara program realiti TV ini selama dua hari untuk membantu siasatan.

Artis lelaki berusia lingkungan 25 tahun itu pernah menjuarai sebuah program hiburan realiti popular sekitar 2010 anjuran sebuah stesen TV.

“Kita telah mengambil keterangan daripada mangsa berusia lingkungan 20-an selepas menerima laporan tersebut”

“Soal siasat akan dilakukan terhadap teman lelakinya itu bagi membolehkan kita mendakwanya jika terdapat bukti yang mencukupi,” ujar Ketua Polis Daerah Ampang Jaya.