Da’i Syed Sah Bergelar Suami Hana Ismail
Tahniah diucapkan buat pendakwah selebriti Da’i Syed yang sah bergelar suami kepada pengacara, Hana Ismail dengan sekali lafaz kira-kira jam 11.40 pagi tadi.
Memetik mStar Online, majlis pernikahan diadakan di Masjid Ibnu Mas’ud Kuala Lumpur. Pasangan itu dinikahkan bapa pengantin perempuan, Ismail Dahwan disaksikan oleh Penolong Pendafrar Perkahwinan Masjid Ibnu Mas’ud, Mohd Nazri Yacob.
BACA: “Keperibadian Syed Yang Lembut Dalam Tuturnya, Memuliakan Ulama” – Hana Ismail
Apa yang menariknya, pengantin lelaki dinikahkan menggunakan bahasa Arab. Da’i Syed turut menyerahkan mas kahwin berbentuk seutas gelang emas kepada pengantin perempuan, namun jumlah wang hantaran dirahsiakan.
Dalam pada itu, Da’i Syed meluahkan rasa syukur majlis pernikahannya itu berjalan dengan lancar. Malah, pendakwah itu tidak menyangka hari bahagia yang dinantikannya itu menjadi kenyataan.
“Syukur semuanya berjalan lancar. Terima kasih kepada ahli keluarga yang banyak membantu menguruskan perjalanan majlis.
“Memang berdebar menjelang hari pernikahan tapi pastinya saya amat gembira kerana kini sah bergelar suami,” katanya.
Difahamkan, pasangan pengantin akan diraikan dalam majlis kenduri yang akan diadakan di Shah Alam pada sebelah malam.
- SUMBER
- mstar Online
Euwww jantan hidung kembang hodoh ni wat rugi je kawin Sama dia dah ler huduh anak nanti bakal huduh mcm DIA
Padan muka Malaysia jadi Taliban, dapat pulak Perdana Menteri bodoh nak mampos abahcow ijau cirit yang prihatin lagi berpenjana serta berlestari lagi bersinar serta permai lagi pemerkasa serta pemerkasa+ lagi pemulih serta bercitra Bapa Perutusan Khas (BaPuK) paksa orang lockdown 2 tahun, paksa cucuk vaksin, paksa darurat Parlimen nak elak undi tidak percaya, sampai ada yang bunuh diri pelbagai naikkan bendera putih pelbagai, akak setuju jah dengan Siti Kassim, Malaysian really dig their own grave, padan muka dapat Perdana Menteri yang sangat bodoh dan dapat pengundi yang terpaling bodoh dalam dunia!!!!!
Padan muka Malaysia jadi Taliban, dapat pulak Perdana Menteri bodoh nak mampos abahcow ijau cirit yang prihatin lagi berpenjana serta berlestari lagi bersinar serta permai lagi pemerkasa serta pemerkasa+ lagi pemulih serta bercitra Bapa Perutusan Khas (BaPuK) paksa orang lockdown 2 tahun, paksa cucuk vaksin, paksa darurat Parlimen nak elak undi tidak percaya, sampai ada yang bunuh diri pelbagai naikkan bendera putih pelbagai, akak setuju jah dengan Siti Kassim, Malaysian really dig their own grave, padan muka dapat Perdana Menteri yang sangat bodoh dan dapat pengundi yang terpaling bodoh dalam dunia!
Dua dua desperate nak kahwen.