fbpx

Dah Rujuk Semula? Diana Daniel Serahkan Kepada Farid Buat Pengumuman

Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai video menampilkan pelakon Diana Danielle duduk bersebelahan bekas suaminya, Farid Kamil bagi menjayakan sebuah program sekaligus timbul desas desus pasangan itu kembali bersama.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Menerusi video terbaru yang tular di media sosial, Diana berkata dia dan Farid dalam fasa memperbaiki hubungan mereka ke arah lebih baik.

BACA: Farid Kamil, Diana Danielle Rujuk Semula?

“Saya bukan nak selindung tapi kami pun mahu ambil langkah perlahan…tapi taklah perlahan sangat. 

“Kami pun sedang memikirkan bagaimana ingin memperbetulkan kehidupan kami antara satu sama lain lagi. Apakah kebaikan dan risiko yang kami akan hadapi di masa hadapan,” katanya.

Dalam pada itu, Diana berkata Farid yang akan umumkan keputusan mengenai hubungqn mereka tidak lama lagi.

“Kami akan buat keputusan dalam masa terdekat tapi nak bagi apa-apa update pada ketika ini saya biarkan Farid yang buat. Sebab dia lelaki,” katanya.

Semalam, menerusi Insta Story Farid dilihat ada memuat naik video Diana sedang ditemu bual dengan emoji lelaki sedang dilamun cinta menjadi perhatian rama