fbpx

Cristina Suzanne Tak Tertekan Cari Teman Lelaki

Pernah bertunang dan terkandas separuh jalan tidak membuatkan hati pelakon Cristina Suzanne tertekan untuk segera mencari pengganti walaupun dirinya kini sudah berusia 30 tahun.

Bercakap kepada mStar Online, Cristina Suzanne mengakui yang ada masanya beliau berasa sunyi tanpa teman lelaki namun beliau lebih selesa dengan kehidupan solo selain memberi fokus kepada karier lakonannya yang semakin meningkat naik.

“Tipulah kalau saya kata tidak sunyi tetapi buat masa ini saya memang tidak mencari pengganti kerana lebih selesa dengan kehidupan solo”

“Saya juga bertuah kerana sejak dulu saya memang seorang yang berdikari jadi tiada teman lelaki untuk bergantung bukan suatu masalah,” jelas Cristina Suzzane.

Cristina Suzanne sebelum ini pernah bertunang dengan seorang ahli perniagaan pada Oktober 2013 namun ikatan tersebut putus sebulan sebelum perkahwinan berlangsung iaitu pada 22 Januari tahun lalu.

“Saya sasar untuk berkahwin sebelum usia mencapai 36 tahun tetapi ia hanya perancangan dan Allah akan menentukannya,” tambahnya lagi. (rtky/m)