fbpx

“Cara DSV Serah Berlian Seperti Hina Saya”

Semalam telah berlangsungnya majlis penyerahan barangan kemas dan berlian oleh Datuk Seri Vida. Bagaimanapun Aisyah menyifatkan tindakan DSV memasukkan berlian ke dalam balang makanan ringan sebelum diserahkan seperti menghina dirinya sebagai artis.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Vida Tunjuk Barang Kemas Pilihan Aishah RM80,000

Menurut Aisyah, beliau berasa diperlekehkan dengan tindakan DSV itu seperti dirinya tidak pernah memiliki barangan berlian. Jelasnya usahawan itu tidak perlu mempertikaikan kerana beliau hanya menuntut janji.

“Bagi saya, tindakannya itu sebagai penghinaan dan memperlekehkan saya. Tidak perlu berbuat seperti itu, seolah saya tidak pernah jumpa berlian. Kami pergi ke kedai emas selepas mediasi kerana petang itu kami ada kelapangan”

“Bukan kerana kami mahukan sangat barang itu. Lagipun bukannya saya dapat ambil terus. Saya difahamkan, baru hari ini dia menyelesaikan bayaran iaitu hari terakhir mengikut perjanjian,” jelasnya kepada Berita Harian Online

Dalam masa sama Aisyah juga berasa kecewa apabila didakwa oleh DSV, tergesa-gesa mahu memilih barangan kemas itu sedangkan beliau pada ketika itu tidak mempunyai masa kelapangan kerana jadual yang padat.

Terdahulu dalam majlis penyerahan barangan kemas, Vida mencetuskan drama apabila memasukkan dua berlian 1 karat bernilai RM27,100 dan berlian 0.70 karat berharga RM12,920 ke dalam balang makanan ringan. (rtky/w)