fbpx

“Bukannya Saya Tak Restu Tapi …”

Mungkin ramai menyangka kenyataan bapa Zahirah Macwilson, Zainol Macwilson sebelum ini seakan tidak merestui hubungan cinta anak gadisnya. Tetapi sebenarnya Zainol berbesar hati memberi restunya sebaai bapa.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: “Saya Dengar Macam Macam Cerita Pasal Aiman Hakim”

Dalam kenyataan sebelum ini Zainol sebenarnya bermaksud ingin lebih mengenali keperibadian Aiman Hakim jika benar pasangan itu ingin berkahwin. Namun Zainol memohon maaf andai ada pihak terasa hati.

“Bukan saya tidak restu hubungan istimewa mereka, tapi saya belum kenal keperibadian Aiman. Jadi tiada istilah saya tidak merestui. Tapi jika Aiman terasa hati, saya dengan rasa rendah hati memohon maaf”

“Kalau ini pilihan mereka, saya dengan berbesar hati memberi restu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu berkahwin kelak. Langsung tidak wujud sebarang isu antara saya dan kekasih Zahirah, ia cuma salah faham,” katanya.

Terdahulu Zainol memberitahu, beliau hanya mendengar cerita mengenai Aiman menerusi pihak luar kerana masih belum berkesempatan bertemu secara peribadi dengan kekasih anak gadisnya itu. (rtky/w)