fbpx

Bienda: Komen M. Nasir & AC Mizal Kurang Ajar

Kecewa dengan sikap juri program realiti Gegar Vaganza 2 yang disifatkan kurang ajar, penyanyi Bienda yang juga anak kepada Sheeda menuntut pihak juri program tersebut iaitu M. Nasir dan juga AC Mizal memohon maaf secara terbuka kepada ibunya.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

1 - Bienda- Komen M. Nasir, AC Mizal Kurang Ajar - ROTIKAYA

“Saya sangat terkejut dan kecewa mendengar komen yang diberikan, kalau ikutkan hati saya ingin sahaja menjerit kepada juri itu, tetapi fikirkan semula ia perkara yang tidak rasional. Tapi ia sangat keterlaluan dan mengaibkan ibu saya.

“Kenapa perlu persoalkan tentang umur dan rupa paras sedangkan ia adalah pertandingan nyanyian. Saya boleh katakan komen itu sebagai kurang ajar kerana mereka tiada rasa hormat kepada ibu saya yang bersusah payah memasuki pertandingan itu”

“Ia bukan sesuatu yang senang untuk dia bawa lagu-lagu yang bukan genre dangdut. Saya yakin lepas ini ramai artis yang takut untuk sertai pertandingan kerana komen yang diberikan bersifat menghentam peserta,” ujarnya kepada mStar Online.

Sementara itu, Sheeda sendiri menyatakan rasa hatinya melalui Instagram dan mempersoalkan tindakan juri yang menjadikan faktor umurnya sebagai jenaka dan bukan menilainya dari sudut vokal.

Perkara itu ditambah lagi dengan komen-komen yang mengkritik Sheeda di laman sosial selain menjadikan dirinya sebagai bahan jenaka. Buat Bienda dan Sheeda, bersabarlah dengan apa yang berlaku kerana di sebalik suaut kejadian, pasti ada hikmahnya. (rtky/s)