fbpx

Berpelukan Mesra, Dr. Erin & Bekas Isteri Da’i Farhan Berdamai

Tahun lalu, kontroversi perkahwinan kedua Da’i Farhan dengan janda anak lapan hangat diperkatakan. Lebih kecoh apabila pendakwah itu menceraikan isteri pertamanya yang sedang sarat hamil melalui aplikasi WhatsApp.

Terbaru, Dr Erin memuat naik fotonya bertemu empat mata dengan bekas madunya, iaitu Fatin Nurul Ain. Menerusi gambar tersebut, kedua-dua mereka dilihat saling berpelukan mesra. Menerusi satu lagi foto, mereka bergambar bersama dan Da’i Farhan juga turut kelihatan bersama.

BACA: Isteri Da’i Farhan Ucap Tahniah Pada Bekas Madu

Dalam perkongsian tersebut, Erin memuji sikap Farhan yang matang dalam menguruskan hal rumah tangga. Erin mengakui sebelum ini dia seorang yang anti poligami dan rela menjanda daripada berkongsi suami.

Namun katanya, jawapan yang diberikan oleh suaminya membuka hatinya dan mampu mengubah persepsinya mengnai poligami. Dr Erin turut menitipkan ucapan romantis buat suaminya bahawa dia akan sentiasa berada di samping Da’i Farhan.

Terdahulu, Farhan dan Fatin telah bercerai pada 3 Disember lalu dengan talak satu. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua cahaya mata Fariha 2 tahun dan Nik Farrel Fahim yang dilahirkan 5 Januari lalu.