Bergelek Tengah Jalan Depan KLCC, Baby Shima Dipuji Netizen Indonesia
Sebut saja nama Baby Shima, ada saja kontroversi terpalit penyanyi dangdut itu. Baru-baru ini, perkongsian Baby Shima menjadi perhatian apabila bergelek sakan di tengah jalan di hadapan KLCC.
Dilihat sedang melintas jalan, Baby Shima turut berhenti seketika untuk bergelek di tengah jalan tempat pelintas berjalan kaki.
BACA: Baby Shima Dikecam Bergelek Sakan Nyanyi Lagu Raya
Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli turut menulis kapsyen, “Bergoyang sebab kereta tak nak beri laluan” dan diinspirasikan daripada Citayem Fashion Week.
View this post on Instagram
Perkongsian Baby Shima itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen dimana ada yang mengkritik dan ada yang terhibur dengan aksi penyanyi itu.
Malah, ramai netizen terutama dari Indonesia yang memuji keberanian dan kekebalan Shima berdepan dengan kecaman dari orang ramai.
Terdahulu, Baby Shima mengakui layanan diterima dari netizen Malaysia dan negara seberang berbeza apabila peminat dari Indonesia lebih menghargainya hingga sanggup datang dari jauh untuk ke konsertnya.
Punggung ko boleh d buat senduk tu
tulang ke…bonjut sup?
Nmpk sngt murah level2 karo mainan mat rempit je.
Low class…& vulgar patut lah hindon suke!
Nape bumper tajam semacam!?
Ni tak masuk dlm kategori menghina agama ke sis?
Puak B40 indon suka lah lucah2 gini dek!!!!!
Boleh turun harga ayam ke gosip ni?
Apa agaknya perasaan mak bapak, atok nenek dia tngk video ni yer?! Bangga? Kagum? Megah? X amik kisah?
ni pencetus2 beratur masuk gua ke acaner.. ker lebai2 tutp mata syok layan jgk?
Knp ko curi nickname aku anat?
Baby konon!
Baby seks maniak!
Pencetus ummah cakap ok.. asalkan berbijik. Kalu nyah dah lama suruh jawi tahan kan? Kimk tul! Double standard!
Baby haha baby kpd kaki gongcang anu depan webcam, mat syabu, mat rempit dan kaki porno ada la kau dik. Please la dik….carik kerja lain lah dik.Ko takkan femes nyer tahap CT Nordiana pun apatah lagi CT Nurhaliza!
Ko jadi tempat jantan2 yindon pancut
lendir melekat kt dinding je lah!
Next?
Waaaaduuuh waduuh enak kok dingentotkan aja ya cara anjing.
Masuk neraka je la lagi bagus
Nko nie dh bnyak TERpengaruh budaya indon benonyer.. Lantak la nko situ.. Nk goyang ke, enjut ke.. Yg tanggung apak, mak nkooo
Bagus, bagus. Dah ada 18 komen tu + aku punya jd 19. Mari2 komen ramai2.
Gediknya
Kesianlah kat ibu bapa dan keluarga
Sialan. Perempuan murahan!!
Kau pergi indon je la…nanyi kat sna…
Makai body Shima tajam lg aumm