Sebelum ini menarik diri daripada Separuh Akhir Muzik-Muzik 35 (SFMM35) berikutan masalah kesihatan dihadapainya, namun ia mungkin ‘Peluang Kedua’ buat Nabila Razali apabila saingan hari ketiga itu ditangguhkan.

Malah, Nabila juga bersedia untuk bertanding dan menyanyikan sendiri lagunya itu. Namun pengurusnya, Mohd. Asrul Abdul Talib berkata, semuanya bergantung kepada tahap kesihatan penyanyi itu.


BACA: Nabila Razali Tarik Diri Dari Separuh Akhir Muzik Muzik 35

“Kita akan melihat keadaan kesihatannya pada masa itu. Jika pulih sepenuhnya, besar kemungkinan Nabila sendiri akan buat persembahan.

“Sejak awal lagi, dia mahu menyanyikan sendiri lagu berkenaan, tapi masalah kesihatannya yang agak serius membuatkan pengurusan ambil keputusan supaya dia menarik diri,” katanya.

Berkongsikan mengenai keadaan Nabila ketika ini, Asrul berkata penyanyi itu masih dalam proses untuk pulih. Ujarnya, tindakannya menarik diri sebelum ini bukan suka-suka tetapi sudah mendapat nasihat doktor.


“Nabila tarik diri bukan suka-suka. Dia mendapat saranan daripada guru vokal seperti Datuk Syafinaz Selamat dan juga doktor pakar agar menarik diri daripada bertanding.

“Nabila masih mengalami masalah nodules iaitu sejenis penyakit berkaitan pita suara. Sekarang masih ada bengkak pada bahagian tekak namun beransur pulih,” ujarnya lagi.