fbpx

Bekas Tunang Zarina Anjoulie Mohon Maaf, Akui Diri Tak Sempurna

Menerusi satu perkongsian di TikTok, bekas tunang kepada Zarina Anjoulie iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey memohon maaf secara terbuka kepada keluarga pelakon berkenaan.

Menerusi perkongsian itu, Khazrul turut mengucapkan terima kasih buat keluarga Zarina atau lebih mesra disapa Anju yang menerima baik kunjungan keluarganya hari ini.

BACA: Keluarga Bekas Tunang Datang Jernihkan Keadaan, Zarina Anjoulie Mahu Jaga Silaturahim

“Saya mohon maaf pada keluarga Anju terkhilaf kata jika ada tersinggung perasaan serta perbuatan. Saya mohon maaf. Terima kasih menerima kunjungan keluarga saya dengan baik,” tulisnya.

Dalam entri tersebut, turut memaparkan usahawan itu berada di dalam kapal terbang. Difahamkan, Khazrul dalam perjalanan ke Abu Dhabi atas urusan kerja.

Dalam pada itu, Khazrul berharap kemelut antara mereka selesai pada hari Jumaat yang mulia ini serta mengakui dirinya manusia tidak sempurna.

“Saya harap masalah antara kami telah pun selesai pada hari Jumaat yang barakah ini. Kepada Anju saya mohon maaf, terkhilaf saya manusia yang tidak sempurna. Anju, semoga berjaya dan jangan lupa saya hutang awak Starbucks,” tulisnya.

Sebelum ini, Anju berkongsikan keluarga Khazrul datang bertemu dengannya untuk menjernihkan keadaan yang berlaku antanya dengan bekas tunangnya itu.