fbpx

Bekas Suami A Aida Dibebaskan Pihak Polis

Bekas suami A.Aida yang juga seorang pelakon, Ariff Aziz telah dibebaskan dengan jaminan polis selepas memberikan kerjasama berhubung siasatan kes kehilangan wang pelaburan milik wanita itu yang berjumlah RM213,805.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

BACA: Bekas Suami A.Aida Suspek Utama Kes RM200,000 Hilang

“Tangkapan ke atas suspek dibuat di Pejabat Bahagian Siasatan Jenayah Komersial Daerah (BSJKD) Ampang ketika dia hadir memberi keterangan berhubung kes yang dilaporkan. Kami turut merampas satu unit telefon bimbit milik suspek bagi menjalankan siasatan lanjut”

“Namun lelaki itu telah dibebaskan dengan jaminan polis pada hari yang sama setelah keterangan percakapan diambil dan rampasan dibuat,” kata Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Asisten Komisioner Noor Azmi Yusoff.

Terdahulu, penangkapan terhadap Ariff telah dibuat pada Sabtu lalu ketika pelakon tersebut hadir ke Ibu Pejabat Daerah (IPD) untuk memberikan keterangan berhubung kes kehilangan wang pelaburan bekas isterinya.

Manakala Aida ketika dihubungi enggan memberikan komen lanjut berhubung penangkapan bekas suaminya namun berharap pelaku kes kecurian berkenaan akan menerima hukuman sepatutnya. (rtky/w)