fbpx

Bekas Isteri Ude Wahid, Intan Salleh Sudah Temui Pengganti?

Meskipun bukanlah seorang selebriti, namun kemelut rumah tangganya terdahulu bersama bekas suami, Ude Wahid dan bekas madunya, Izreen Azminda, membuatkan Intan Salleh dikenali ramai.

Baru-baru ini hangat diperkatakan bahawa bekas isteri pemuzik tu sudah jumpa pengganti apabila dilihat memuat naik foto bersama seorang jejaka kacak. Malah, Intan turut mendedikasikan nukilan khas buat jejaka itu.

BACA: Intan Liana Belum Boleh Maafkan Ude Wahid

Bagaimanapun menerusi nukilan khas yang ditulis Intan, lelaki tersebut hanya dianggapnya sebagai seorang sahabat sahaja. Meskipun sudah menjelaskan status hubungan mereka, namun netizen mendoakan agar Intan bertemu jodoh dengan sahabatnya itu.

Dalam pada itu, ramai yang memuji jejaka tersebut lebih kacak daripada bekas suaminya dan mendoakan agar ikatan persahabatan mereka sampai ke jinjang pelamin.

Intan berkawin dengan Ude pada 1 Mac 2013 dan bercerai talak satu pada 22 Mac 2018. Pasangan ini dikurniakan dua orang anak iaitu Arish Muqri, 4, serta Ariq Muqri, 2 tahun. Intan sempat bermadu selepas Ude mengahwini pelakon Izreen Azminda pada 8 Ogos 2017 secara tutup.