fbpx

Bekas Isteri Chef Fikree Nafi Ada Kaitan Dengan Mesej Lucah

Bulan Ramadan lalu, kontorversi kes curang melibatkan chef selebriti, Chef Fikree dengan seorang wanita berstatus isteri orang anak tiga menjadi bualan ramai.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Malah bekas isterinya, Sharifah Zuerihan mendakwa bahawa kecurangan yang berlaku itu bukanlah kali pertama, sebelum ini Fikree juga pernah pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan seorang pengacara TV9.

BACA: Bekas Isteri Dakwa Dihalau Chef Fikree Selepas 3 Hari Diceraikan

Terbaru, tular di media sosial seorang netizen mendedahkan suntingan perbualan WhatsApp melibatkan seorang chef selebriti dan juga seorang pembaca berita wanita.

Lebih mengejutkan, perbualan tersebut mengenai perkara lucah dan beberapa gambar bogel wanita itu tanpa seurat benang turut dikongsikan selepas diminta chef selebriti berkenaan.

Susulan penyebaran mesej tersebut, netizen mula membuat spekulasi ia ada kaitan dengan kes curang Fikree. Malah, ada netizen membuat tuduhan mendakwa pendedahan itu mungkin ada kaitan dengan bekas isterinya, Sharifah Zuerihan.

Bagaimanapun, menerusi Insta Story, bekas isteri Fikree menafikan mempunyai kaitan dengan perbualan lucah tersebut dan mengatakan bahawa dia move on.

“I dah start healing myself dan I dah stop nak serabut soal hati. Sekarang nak bangkit balik. So bukan i yang sebarkan, jangan dok kata pulak its me that jahat. Tolonglah bagi ruang bernafas,” tulisnya.

Terdahulu, kisah rumah tangga Chef Fikree menjadi perhatian ramai apabila Zuerihan mendedahkan Fikree dan skandalnya tinggal serumah dan memadu asmara di bulan Ramadan yang mulia.