fbpx

“Bapa Hebat Tak Perlu Tunjuk Betapa Sado Otot Mereka”

Baru-baru ini, Hairul Azreen dikecam teruk apabila memadam komen teguran yang diberikan angkasawan negara, Dr Sheikh Muszaphar Shukor berhubung aksi ‘hand stand’ terhadap anaknya yang baru berusia lima bulan.

Perkara itu turut mendapat perhatian laman Facebook Public Health Malaysia yang memberikan penerangan tentang bahaya aksi tersebut. Turut disertakan tajuk besar dalam perkongsian tersebut mengatakan anak bukan sarkas.

BACA: Ditegur Dr. Sheikh Muszaphar, Hairul Azreen Padam Komen

Menerusi perkongsian itu, turut diberitahu aksi ‘hand stand’ boleh menyebabkan kecederaan serius pada kepala bayi jika terjatuh serta risiko tulang kaki membengkok.

Susulan perkongsian tersebut, rata-rata netizen menyelar pelakon lelaki berkenaan. Malah ada yang turut melepaskan rasa geram terhadap Hairul Azreen berikutan tindakannya yang memadam teguran Dr Sheikh Muszaphar.

Dalam pada itu, ramai yang meluahkan rasa lega apabila serta mengucapkan terima kasih kepada laman Facebook tersebut kerana mengambil inisiatif memberikan infomasi mengenai aksi tersebut yang banyak dilakukan oleh para selebriti.