fbpx

Azwan Terima Kekalahan, Adel Kembali Bersaing Di AF 2014

Konsert separuh akhir Akademi Fantasia 2014 yang berlangsung hujung minggu lalu menyaksikan perjuangan Azwan berakhir selepas gagal terpilih untuk ke peringkat akhir minggu hadapan manakala Adel yang tersingkir sebelum ini telah diserap semula.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

“Saya terima dengan kekalahan ini tetapi ini bukan perjalanan akhir di bidang ini. Sebaliknya saya akan terus berusaha untuk menjadi seorang penyanyi profesional di arus perdana.” kata Azwan seperti dilaporkan mStar Online hari ini.

Adel bakal mengiringi empat lagi peserta untuk beraksi di peringkat akhir Akademi Fantasia 2014 iaitu Firman, Aman, Ewal dan Nuha.

Juri tetap program itu ialah Datuk Ramli MS dan Raja Azura manakala penyanyi Fauziah Latiff pula hadir sebagai juri undangan khas untuk peringkat separuh akhir itu. (rtky/hfz)