fbpx

Aznil Hj. Nawawi & Adibah Nor Pengacara Bersama Untuk Malam AIM19

Nampaknya kita semua ada sebab kuat untuk terus menonton malam Anugerah Industri Muzik edisi tahun ini — pengacara bersama yang di’umumkan hari ini.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Aznil Hj. Nawawi dan Adibah Noor telah di’umumkan sebagai pengacara bersama untuk malam gemilang AIM19 yang akan berlangsung pada 17 November 2012 nanti.

Ini merupakan gandingan pertama mereka sebagai pengacara di’mana mana pentas dan kami jangkakan gandingan mereka bakal menjadi satu tarikan untuk AIM19.

Dalam sidang media yang berlangsung hari ini, sebanyak 17 orang artis di’sahkan akan membuat persembahan di’malam AIM19 termasuk jemputan khas, Nirwana Band.

Dato’ Siti Nurhaliza & Hafiz Suip juga di’sahkan bakal muncul bersama membuat persembahan untuk lagu Muara Hati yang sedang hangat & menjadi siualan ramai ketika ini.