fbpx

Azhar Sulaiman Pening Nak Monitor Anak Buat Parti Di Rumah

Sebut saja Azhar Sulaiman pasti ramai tahu anak kepada pelakon tersebut iaitu Kasih Iris Leona sering menjadi perhatian dan bualan ramai.

Baru-baru ini, perkongsian pelakon itu di aplikasi TikTok menjadi perhatian apabila meluahkan rasa penat menjaga seorang lagi anak gadisnya, Kasih yang sedang berparti bersama serta rakan-rakannya di rumah.

BACA: “Dia Pakai Sopan Tak Kata Apa, Bila Pakai Seluar Pendek Ramai Kecam” – Azhar Sulaiman

Menerusi video tersebut turut dapat dilihat parti tersebut dihiasi dengan lampu kecil serta meja amakn dipenuhi dengan mekanan dan minuman. 

Azhar turut menulis kapsyen berseloroh mengatakan dia penat untuk menjaga menjaga anaknya serta mengatakan ‘aktiviti’ tersebut adalah yang pertama dan terakhir.

“Bila Kasih buat All Girls Party @ home bila Mommy dia takde…..Penat koi kena monitor wehhh: The 1st. & The Last Ok Kasih!!!” tulisnya.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang berpendapat adalah lebih baik jika anak-anak bergembira di rumah sambil dipantau ibu bapa berbanding di kelab malam. Bagaimanapun, ada netizen mendakwa terlihat botol minuman beralkohol dalam video berkenaan.

https://www.youtube.com/watch?v=fxONP4oOJHw

Tidak kurang juga ada yang mengucap panjang melihat video tersebut serta mempersoalkan budaya apa yang ditonjolkan dalam perkongsian tersebut.

Dalam pada itu, ada netizen mengingatkan buat mereka yang ingin mengecam bahawa setiap orang ada kehidupan yang berbeza dan cara keluarga mereka juga berbeza.