fbpx

Awie Bakal Dedah Kisah Cinta Bersama Erra Fazira Dalam Filem

Bagi peminat Erra Fazira dan juga Awie, ini mungkin berita gembira buat anda atau mungkin jua berita gembir buat pasangan tersebut kerana mereka bakal mengimbau kembali kenangan percintaan di zaman muda remaja melalui sebuah filem. Masing masing pun sudah single. Eh.

BACA: “Kalau Jadi Kekasih, Awie Dia Jenis Kuat Cemburu”

“Projek berkenaan sudah lama saya rancang tetapi banyak perkara yang perlu saya teliti terlebih dahulu termasuk meminta kebenaran daripada Erra untuk mendedahkan tentang kisah kami dalam sebuah filem”

“Apabila saya utarakan idea berkenaan kepada Erra dia positif mengenainya dan sekiranya segalanya berjalan lancar, Insya-Allah ia akan menjadi projek terbaharu saya,” katanya dipetik daripada mStar Online.

Untuk pengetahuna anda, Erra dan Awie mula menjalin cinta selepas sama-sama membintangi filem Sembilu sebelum mengikat tali pertunangan pada tahun 1996.Namun dua tahun kemudian semuanya berakhir dan Awie berkahwin dengan penyanyi Arni Nazira pada Disember 1998.

Tambah Awie, filem tersebut juga bukanlah bertujuan untuk mendedahkan aib mana-mana pihak sebaliknya ingin menjelaskan perkara sebenar yang terjadi. Katanya lagi, hanya perkara penting sahaja akan dimasukkan dalam jalan cerita filem itu nanti. (rtky/s)