Disclaimer: Sebahagian informasi dalam artikel ini datang dari forum hiburan terunggul, terhebat & terkemuka Malaysia, Cari.com.my.


Entahkan ya entahkan tidak gossip yang sampai ke pengetahuan peminat hiburan ini. Awal Ashaari mahu kahwin.

Hari ini dalam kenyataan tidak rasmi Awal Ashaari melalui Twitter, beliau mengeluh akan panggilan telefon wartawan yang tidak henti-henti bertanyakan kes Linda Onn & Fahrin Ahmad.

Awal Ashaari mendakwa beliau tidak kisah sedikit pun akan perkara tersebut & letih menjawab soalan yang sama dari wartawan.

Di’fikirkan, memang betul juga kata Awal Ashaari, beliau sebenarnya hanya watak sampingan dalam kancah percintaan epik tersebut. Apa yang beliau mahu kisahkan.


Berbalik kepada topik, seorang peminat hiburan memaklumkan yang Awal Ashaari di’khabarkan sudah memiliki seorang kekasih yang berjaya menambat hati jantan Awal Ashaari.

Maklumat ini di’katakan datang dari ahli keluarga Awal Ashaari sendiri & mereka di’katakan bakal berkahwin tahun hadapan.

Yang misteri, siapa gadis bertuah tersebut? Adakah si gadis itu adalah Scha al-Yahya yang kini sedang hangat di’perkatakan media.

Nah! Sekarang wartawan ada soalan baru untuk Awal Ashaari, betulkah beliau sudah berpunya & merancang perkahwinan tidak lama lagi?