(Sumber Berita & Maklumat Lanjut: mStar Online)

Editor’s Note: Guys, this story got covered by most of major newspaper labels today. This actor must be someone who popular & big.


Pertama sekali ini adalah gossip. Akan tetapi, peristiwa seorang pelakon juga pengacara rancangan hiburan di’tangkap di Bukit Bintang adalah benar belaka.

Mengikut clue yang di’berikan oleh pihak media, pelakon yang di’maksudkan itu kemungkinan besar adalah Awal Ashaari.

Menurut laporan media, pelakon tersebut berusia 28 tahun & secara kebetulan Awal Ashaari lahir pada tahun 1981. Kira sendiri.

Satu lagi kebetulan yang kami jumpa adalah status Twitter salah seorang rakan mereka yang menyatakan mereka akan berjumpa di’sekitar Pavillion, Bukit Bintang jam 6 petang semalam.


Mungkin mereka mahu menyambut Hari Krismas di’salah sebuah pusat hiburan di’sana. Nasib baik Scha al-Yahya tidak ada bersama.

Kami masih menanti perkembangan kisah terbaru ini, jika bukan Awal Ashaari, bagus juga untuk beliau.

Maklumlah, sekarang ini ada beberapa penulis blog gossip sedang geram dengan kenyataan pedas Awal Ashaari beberapa hari lalu. Karma?

UPDATE: Gambar terbaru yang Awal Ashaari ambil beberapa belas minit sebelum beliau menunaikan solat Jumaat hari ini. Tindakan coverline?

UPDATE II: Pengurus Nafi Awal Terlibat Dalam Serbuan Di Pusat Hiburan (mStar Online). Tetapi Awal Ashaari sendiri gagal di’hubungi.