fbpx

“Awak Memang Layak Menang” – Kekasih Sophia

Kekasih kepada pelakon Sophia Albarakbah yang lebih dikenali sebagai Mr Doctor mengatakan teman wanita itunya sememangnya layak menang apabila dinobat Aktres Filem Popular di ABPBH35, Jumaat lalu.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Memetik BH Online, melihat kekasihnya itu menjawab pertanyaan media, Sophia terharu menerima sokongan daripada insan tersayang.

BACA: Sophia Albarakbah Kesal Dituduh ‘Penyondol’ Rumah Tangga Selebriti Terkenal

“Awak memang layak menang,” demikian reaksi kekasih Sophia.

Sementara itu, Sophia turut berterima kasih dengan kesungguhan peminat yang mengundinya sehingga dia berjaya membawa pulang anugerah tersebut.

“Saya bersyukur peminat sukakan karya saya dan mengundi. Ini adalah anugerah pertama saya selepas empat tahun berkecimpung dalam dunia seni,” katanya.

Dalam pada itu, meskipun sebelum ini terpalit kontroversi Sophia menyifatkan kemenangan itu sekaligus dapat membuktikan bahawa dia layak memenangi anugerah berkenaan.

“Ya, sekurang-kurangnya saya dapat membuktikan pada orang ramai, saya layak memenangi anugerah ini.

“Sebab dalam karier pastinya saya mahu capai sesuatu, kita juga mempunyai gol dan nak dapat satu anugerah pun bukan senang. Alhamdulillah, akhirnya saya dapat.

“Dan tidak kisahlah ada kontroversi atau tidak, kalau mereka tak minat, mereka tidak akan mengundi, jadi saya tak rasa kontroversi perlu ada dalam kerjaya,” katanya.