fbpx

Atikah Suhaimie, Awi Rafael Tak Jadi Kahwin

Selepas setahun mengikat tali pertunangan, majlis perkahwinan Atikah Suhaimie dan Awi Rafael yang sepatutnya berlangsung Ahad ini, 17 Mac 2019 tidak akan menjadi kenyataan apabila dibatalkan pada saat akhir.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Perkara itu dimaklumkan sendiri oleh Atikah dan Awi sendiri menerusi akaun Instagram mereka. Atikah memberitahu dia dan Awi sudah pun bekerja keras namun mungkin tidak kuat berjuang untuk cinta mereka.

BACA: Awi Rafael: Janganlah Ungkit Kisah Silam Kami

Kata Atikah lagi, dia berharap hubungan baik antara mereka akan kekal dan turut berterima kasih kepada Awi kerana menjaganya dengan baik sepanjang bergelar tunangnya.

Dalam pada itu, Awi menerusi Instagram memaklumkan dia sudah melakukan yang terbaik namun mungkin tiada jodoh di antara mereka. Ujarnya lagi, terlalu berat dugaan kali ini kerana majlis yang sepatutnya berlangsung Ahad ini sudah pun bersiap sedia.

Awi dalam kenyataan berterima kasih kepada mereka yang sentiasa menyokongnya dan meminta agar tetap memberikan sokongan kepada Atikah.

“Kepada rakan-rakan media, terima kasih kerana selalu memberi sokongan kepada Awi dan kesianlah dia. Tetap berikan sokongan kepada dia, seperti yang kami semua dapat lihat sejak kami bertunang. Namun untuk Awi, Awi dan keluarga tarik diri. Awi minta maaf, salam,” tulisnya.

Diharap Atikah dan Awi tabah menghadapi ujian ini. Sayang dengan hubungan yang telah terbina, namun itulah yang dinamakan jodoh. Atikah Suhaimie dan Awi Rafael mengikat tali pertunangan pada 17 Mac tahun lalu.