fbpx

Around The World: Mizz Nina Lancarkan Lagu Kolaborasi Dengan Jay Park

Bukan rahsia lagi yang Mizz Nina berkolaborasi dengan bintang besar muzik pop Korea, Jay Park & semenjak berita keluar para peminat memang menantikan hasil kerjasama muzik dua negara ini.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Mizz Nina secara rasmi melancarkan single terbaru beliau berjudul Around The World yang menampilkan Jay Park dan lagu ini sudah mula di’putarkan di radio tempatan bermula semalam.

Lagu Around The World ini di’hasilkan oleh Cha Cha Malone yang telah bekerja di’samping Jay Park sejak tahun 2010 lagi selain nama besar lain dalam dunia k-pop seperti B1A4, Brian Joo & U-Kiss.

Dalam satu kenyataan kepada media, Jay Park & Mizz Nina di’khabarkan sangat berpuashati dengan hasil kolaborasi pertama ini & menantikan video muzik lagu ini yang di’rakamkan di Seoul untuk siap.

Dengarkan lagu Around The World oleh Mizz Nina & Jay Park dalam video di’atas. Apa pendapat anda tentang lagu terbaru mereka ini?